Dekoracije od kartona

Poručite ukrasne i dekorative printane i tekstualne nejestive topere, stikere i kapkejk omotače, dizajnirane i napravljene  po porudžbini od najkvalitetnijih kartona. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite. Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna. 

Dekoracije od kartona

Podkategorije

 • Kapkejk Omotači

  Izrada po narudžbini ~ Dekorativni omotači za kapkejk i mafine u svim  oblicima i bojama, zlatna, srebrna, metalik, crvena, roze, žuta, crna...

  Printani kapkejk omotači sa Vašom fotografijom ili omiljenim crtanim junakom.

  Ukoliko želite da uradimo poVašoj zamisli, slobodno nam pišite ovde.

  Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vaše prilagođene jestive slike za torte, mafine, lizalice, popse, kolačiće. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su apsolutno besplatne i nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašim prilagođenim jestivim slikama, oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (materijal, podlogu, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vaše jestive slike ili sličice koja je dozvoljena za jednokratnu ličnu upotrebu. Ove digitalne slike nisu licencirani proizvod; sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama.

 • Toperi Siluete

  Toperi Siluete ~ za sve prilike i proslave. Prave se od crnog, zlatno metalik, srebrno metalik i roze kartona i u kombinacijama sa eva penom.

  Ukoliko želite da uradimo toper po Vašoj zamisli, slobodno nam pišite.

 • Tekstualni Toperi

  Tekstualni kartonski toperi po porudžbini ~ Srećan rođendan, Srećno venčanje, Srećno krštenje, Volim te, Vaše ime i mnogi drugi. Za sve prilike i proslave. Prave se u srebrnoj ili zlatnoj metalik varijanti.

  Ukoliko želite da uradimo i dizajniramo tekstualni toper po Vašoj zamisli, slobodno nam pišite.

 • Printani Toperi

  Dizajn i izrada printanih topera različitih oblika i dimenzija. Za sve prilike i proslave. Iznenadite svoje voljene interesantnim toperima. Uštedite sebi vreme i novac sa našim printanim toperima.

  Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su apsolutno besplatne i nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašem prilagođenom dizajnu, oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (materijal, podlogu, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vašeg dizajna. Ove digitalne slike nisu licencirani proizvod; sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama.

Ima 248 proizvoda.

Pokazuje 1-36 od 248 stavka(i)

Aktivni filteri