POSTANITE VERIFIKOVANI KUPAC nakon ostvarene tri porudžbine u jednom mesecu plaćene unapred!
VERIFIKOVANI KUPCI PLAĆAJU POUZEĆEM i ostvaruju 30% POPUSTA na dekorativne slike!
Minimalna porudžbina je 490 din. Za prve tri porudžbine plaćanje je unapred.

Sekcija Najčešća pitanja

Ne. Svi toperi, stikeri i dekorativne slike se rade po porudžbini. izrada i predaja kurirskoj službi je obično sledeći radni dan po prijemu uplate (za prve tri porudžbine) ili sledeći radni dan po prijemu porudžbine (za pouzdane kupce).

Za prve tri porudžbine plaćanje je avansno (unapred) m-bankingom ili poštanskom uplatnicom ili direktno virmanskim putem na tekući račun. Nakon treće kupovine sa istog registrovanog naloga, omogućeno je plaćanje pouzećem jer vas onda ručno svrstavamo u grupu "pouzdani kupci". Nadalje možete plaćati pouzećem.

Ranije je bilo plaćanje pouzećem za sve kupce, ali zbog velikog broja nepreuzimanja pošiljaka je ukinut taj način plaćanja za prve tri porudžbine.

Da. Vaši podaci su sigurni jer se transakcija obavlja direktno između vaše i naše banke. Sistem online prodavnice nema nikakav uvid u vaše novčane podatke ili broj kartice. Status vaše porudžbine na online prodavnici se menja ručno nakon što dobijemo potvrdu uplate iz naše banke.

Da. Vlasnik ove online prodavnice je registrovano pravno lice u APR-u pod MB 21584193 i PIB 111972876. Sve uplate koje vršite se direktno prebacuju na tekući račun pravnog lica.

Da. Ako kupujete kao fizičko lice, poručivanje vaših proizvoda se kompletira plaćanjem i obavlja sve na online prodavnici. U upakovanoj pošiljci se nalazi i fiskalni račun.

Ako želite da poručite kao pravno lice, možete na online prodavnici pri čemu isto dobijate fiskalni račun. Ukoliko želite saradnju sa nama, pogledajte odgovor na sledeće pitanje "Saradnja".

Podržavamo B2B, prodavnice, veleprodaje i distributere.

Saradnja sa nama je dobitak za Vas, za krajnje kupce i na kraju i za nas.

- Krajnji kupci - ostvaruju uštedu jer nemaju troškove dostave kupujući u Vašoj prodavnici u svom gradu.

- Vi -

  1. imate veću posećenost vaše fizičke prodavnice,
  2. jedini ste naš saradnik u vašem gradu,
  3. na našoj internet prodavnici imate mogućnost besplatnog postavljanja naših plus deset vaših proizvoda koji nisu iz našeg asortimana čime povećavate gledanost vašeg asortimana
  4. povećavate asortiman i ukupan promet.

- Mi - širimo prodajnu mrežu i povećavamo proizvodnju.

Sadržajna, iskrena i otvorena saradnja.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju pošaljite nam poruku i poslaćemo Vam ponudu u najkraćem roku sa cenama i minimalnim porudžbinama za prodavnice, veleprodaje i distributere!

Da. Dobićete ono što poručite, odnosno ono što piše u opisu. Opisi proizvoda su tačni u pogledu vrste materijala, dimenzije, namene i količine. Slike su uglavnom informativnog karaktera koje imaju za cilj da vam prezentuju izgled.

Na teritoriji Republike Srbije šaljemo kurirskom službom Postexpres.  Uskoro započinjemo saradnju sa još jednom kurirskom službom Speedyexpress za teritoriju od Beograda do Novog Sada.

Toperi ili vrhovi za torte su nejestive printane sličice ili siluete ili tekst sečeni po obliku sa malim belim paspartuom. Na poleđini je zalepljen obično kraći ili duži drveni štapić, a mogu biti postavljeni i na ukrasne nosače ili plastificirane žičice. Namenjeni su za dekoraciju torti, mafina, kapkejkova. Dimenzije od 2cm do 25cm. Kod određivanja dimenzije uvek se gleda samo veća dimenzija.

Stikeri su nejestive printane sličice sa malim belim paspartuom, sečene po obliku. Na poleđini je stavljena dvostrano samolepljiva traka kojom se lepe za pops štapiće, slamčice, čaše, flašice, torte od kartona, balone. Njihova dimenzija je 45mm.

Rade se ili na veoma kvalitetnom sjajnom kartonu ili na akrilu po želji.

Ako ste ostavili vaše podatke a niste zaključili porudžbinu na online prodavnici, poslaćemo vam SMS poruku na vaš broj telefona da niste završili porudžbinu sa pitanjem da li ste imali problema prilikom zaključivanja vaše porudžbine ili ste možda odustali.

Ako ste zaključili porudžbinu a niste je platili taj ili sledeći radni dan, poslaćemo vam SMS poruku na vaš broj telefona i email da vaša porudžbina nije plaćena i pitanjem kada je plaćate ili ste možda odustali.

Ako nam odgovorite da ste imali problema sa zaključivanjem vaše porudžbine, mi ćemo to odraditi umesto vas.

Ako nam odgovorite da ste odustali od porudžbine, ili uopšte ne odgovorite na našu poruku u toku tog dana, sistem će vašu porudžbinu otkazati i vaše podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona) ukloniti. Vaša email adresa ostaje u sistemu i biće blokirana tako da vi kao nepouzdan kupac, nećete moći sa istom da kreirate nalog ili poručite proizvod.