Dekoracije od Akrila

Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni toperi, privesci, prstenovi za salvete za sve prilike. Za dekoraciju slatkih stolova, torti, kapkejkova, medenjaka. Specijalne pozivnice za rođendane i druge proslave. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrna, staro zlato, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa šljokicama. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna.

Dekoracije od Akrila

Podkategorije

  • Akrilni toperi

    Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni toperi (toperi od pleksiglasa) za dekoraciju slatkih stolova, torti, kapkejkova, medenjaka. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa cirkonima. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

    Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna.

  • Akrilni privesci

    Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni privesci za svadbene poklone, i poklone dragim osobama. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa cirkonima. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

    Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su apsolutno besplatne i nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašem prilagođenom dizajnu, oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (materijal, podlogu, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vašeg dizajna. Ove digitalne slike nisu licencirani proizvod; sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama.

Ima 42 proizvoda.

Pokazuje 1-36 od 42 stavka(i)

Aktivni filteri