POSTANITE VERIFIKOVANI KUPAC nakon ostvarene tri porudžbine u jednom mesecu plaćene unapred!
VERIFIKOVANI KUPCI PLAĆAJU POUZEĆEM i ostvaruju 30% POPUSTA na dekorativne slike!
Minimalna porudžbina je 490 din. Za prve tri porudžbine plaćanje je unapred.

Dekoracije od Akrila

Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni toperi, privesci, prstenovi za salvete za sve prilike. Za dekoraciju slatkih stolova, torti, kapkejkova, medenjaka. Specijalne pozivnice za rođendane i druge proslave. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrna, staro zlato, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa šljokicama. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

Dekoracije od Akrila

Podkategorije

  • Akrilni privesci

    Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni privesci za svadbene poklone, i poklone dragim osobama. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa cirkonima. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

  • Akrilni toperi

    Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni toperi (toperi od pleksiglasa) za dekoraciju slatkih stolova, torti, kapkejkova, medenjaka. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa cirkonima. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

Aktivni filteri