Isporuka i povraćaji

Vaša pošiljka

Pošiljke se generalno otpremaju u roku od 1-3 radna dana od prijema plaćanja i isporučuju se većinom preko Postexpress-a sa kodom isporuke za praćenje.

Troškovi isporuke uključuju takse za rukovanje i pakovanje, kao i troškove poštarine. Troškovi rukovanja su fiksni, dok se troškovi transporta razlikuju u zavisnosti od ukupne težine pošiljke. Troškovi transporta su procenjeni, a stvarne troškove možete izračunati na kalkulatoru transporta. Savetujemo vam da grupišete svoje predmete u jednom redosledu. Ne možemo grupisati dve različite narudžbine postavljene odvojeno, a troškovi prevoza će se primenjivati na svaku od njih. Vaš paket će biti otpremljen na sopstveni rizik, ali posebna pažnja se preduzima radi zaštite krhkih predmeta. Vaši predmeti su dobro zaštićeni.

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kao i našim Pravilima i Uslovima korišćenja, možete izvršiti zamenu ili povraćaj određenih proizvoda. 

Više o isporuci i povraćaju robe pogledajte u ovom sveobuhvatnom dokumentu Ugovor sa Krajnim korisnikom, Pravila i Uslovi korišćenja i Politika privatnosti odeljak Isporuka i odeljak Povraćaj.