POSTANITE VERIFIKOVANI KUPAC nakon ostvarene tri porudžbine u jednom mesecu plaćene unapred!
VERIFIKOVANI KUPCI PLAĆAJU POUZEĆEM i ostvaruju 30% POPUSTA na dekorativne slike!
Minimalna porudžbina je 490 din. Za prve tri porudžbine plaćanje je unapred.

Isporuka i povraćaji

Vaša pošiljka

Pošiljke se generalno otpremaju u roku od 1-3 radna dana po prijemu uplate na naš tekući račun i isporučuju se većinom preko Postexpress-a sa kodom isporuke za praćenje.

Troškovi isporuke uključuju takse za rukovanje i pakovanje, kao i troškove poštarine. Troškovi rukovanja su fiksni, dok se troškovi transporta razlikuju u zavisnosti od ukupne težine pošiljke. Troškovi transporta su procenjeni, a stvarne troškove možete izračunati na kalkulatoru transporta. Savetujemo vam da grupišete svoje predmete u jednoj porudžbini. Ne možemo grupisati dve različite porudžbine postavljene odvojeno, a troškovi prevoza će se primenjivati na svaku od njih. Vreme isporuke zavisi od vašeg kurira ai mi na to nemamo uticaja. Posebna pažnja se preduzima radi zaštite predmeta prilikom transporta.

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kao i našim Pravilima i Uslovima korišćenja, možete izvršiti zamenu ili povraćaj određenih proizvoda pod određenim uslovima. Više o isporuci i povraćaju robe pogledajte u ovom sveobuhvatnom dokumentu Ugovor sa Krajnim korisnikom, Pravila i Uslovi korišćenja i Politika privatnosti odeljak Isporuka i odeljak Povraćaj.