POSTANITE VERIFIKOVANI KUPAC nakon ostvarene tri porudžbine u jednom mesecu plaćene unapred!
VERIFIKOVANI KUPCI PLAĆAJU POUZEĆEM i ostvaruju 30% POPUSTA na dekorativne slike!
Minimalna porudžbina je 490 din. Za prve tri porudžbine plaćanje je unapred.

Politika privatnosti

Veoma ozbiljno razmatmo zaštitu ličnih podataka. Želimo da znate kada snimimo podatke i kako ih koristimo. Svaki put kada posećujete našu stranicu, podaci vaše posete će biti sačuvani i obrađeni u statistikama korišćenja koje su nam dostupne preko našeg Veb provajdera. Ovi podaci nisu vaši lični podaci, tako da ne možemo da utvrdimo ko su korisnici. U pojedinačnom slučaju potrebne su nam lične informacije za određene ponude i usluge. Vaše dobrovoljno date informacije, npr. podaci putem e-pošte, biće korišćeni isključivo za vašu namenu. Ne prodajemo niti iznajmljujemo vaše podatke trećim licima. Imate pravo na ispravku ili brisanje uskladištenih podataka.

Da bi obezbedili usluge za posetioce, koristimo uslugu Google analitike. Kolačići su delovi informacija koje naša Veb lokacija šalje računaru, dok ste vi na lokaciji. To se radi u kombinaciji sa sadržajem same lokacije radi obuhvatanja i skladištenja informacija. Na primer, oni se koriste za skladištenje i obradu identifikatora sesije lokacije. Možete da podesite računar da budete obavešteni svaki put kada se neki kolačić pošalje ili isključi. Ove postavke mogu biti napravljene u vašem pregledaču. Ako onemogućite kolačiće, možda nemate pristup nekim funkcijama koje čine Veb lokaciju efikasnijom, a neke od naših usluga neće ispravno funkcionisati. Za više informacija pročitajte opšte informacije o Google analitici i zaštiti podataka. Ne naplaćuju se veze ka spoljnjim sadržajima, koji se obezbeđuju vezama i koji su naznačeni kao takvi.

Vaše lične informacije možemo deliti sa trećim licima koja nam pružaju usluge, kao što su hosting sajtova, analiza podataka, obrada plaćanja, ispunjavanje porudžbina, informativna tehnologija i povezana infrastruktura, dostava e-pošte, obrada plaćanja kreditnim karticama i drugih sličnih usluga. Vaše lične informacije možemo deliti sa njima tako da oni mogu obezbediti te usluge. U skladu sa važećim zakonima i propisima podelićemo sve potrebne lične informacije koje pružite na našim uslugama radi sigurnijeg obavljanja usluga prema vama. Vaše informacije možemo deliti u drugim ograničenim okolnostima, uključujući i odgovaranje na zahteve vlade ili javnih organa ili na neki drugi način sarađivanjem sa vlastima u skladu sa pravnom materijom, uključujući i vlasti izvan vaše zemlje boravka; u parničnom odeljenju, istrazi i drugim pravnim pitanjima gde su podaci važni. Prikupljamo informacije o vašim aktivnostima na našim uslugama pomoću tehnologija kao što su kolačići, uključujući kolačiće nezavisnih proizvođača, JavaScript kôd, HTML 5 baza podataka i datoteke evidencije servera. Ove informacije se automatski generišu i mogu se kombinovati sa ličnim informacijama o vama. IP adresa može biti identifikovana i evidentirana automatski u datotekama evidencije servera svaki put kada korisnik pristupi uslugama, zajedno sa vremenom posete i posećenih stranica. Prikupljanje IP adresa je standardna praksa i automatski se radi na mnogim Veb lokacijama, aplikacijama i drugim uslugama. Mi koristimo IP adrese za potrebe kao što su izračunavanje nivoa upotrebe usluga, pomaganje dijagnostikovanja problema sa serverom i administriranje usluga. Mi ne prikupljamo niti objavljujemo informacije od dece mlađe od 13 godina, u skladu sa zakonima kojima se štiti privatnost dece. Preduzimamo razumne mere predostrožnosti da zaštitimo lične informacije koje se prenose između posetilaca i usluga i ličnih informacija uskladištenih na našem veb sajtu. Nažalost, nijedan metod prenosa ili skladištenja podataka ne može garantovati da bude 100% osiguran. Kao rezultat toga, iako težimo zaštiti vaših ličnih informacija, ne možemo osigurati bezbednost svih informacija koje nam prenesete ili u vezi sa lokacijom.

Ova smernica za privatnost važi za sve proizvode i usluge koje pružamo i određuje kako možemo da prikupljamo, koristimo i otkrivamo informacije koje se odnose na korisnike lokacija. Naše usluge i proizvode možete koristiti preko mobilnog uređaja putem mobilnih aplikacija ili Internet optimizovanih Veb lokacija.

—Kolekcija informacija

Vaša privatnost nam je važna i preduzimamo korake da obezbedimo da ne prikupljamo više informacija od vas nego što je potrebno da vam pružimo naše usluge i da zaštitimo vaš nalog. Informacije koje uključuju, ali ne ograničavajući se na, korisničko ime, adresu, broj telefona, broj faksa, e-adresu, pol, datum i godinu rođenja itd ("informacije") mogu se prikupljati u vreme registracije korisnika na lokacijama.

U vezi sa svim uslugama transakcije i plaćanja koje pružamo na lokacijama, informacije, uključujući ali ne ograničavajući se na informacije o plaćanju i isporuci, informacije o praćenju se mogu prikupljati, između ostalog, da bi olakšali prodaju i kupovinu, kao i formiranje cene proizvoda ili usluga na koje se vrši transakcije koje se nalaze na lokacijama.

Beleže se i zadržavaju detalji aktivnosti korisnika na lokacijama. Informacije koje se odnose na takve transakcije (uključujući, ali ne i ograničene na, tipove i specifikacije robe, informacije o cenama i isporukama, sve podatke o trgovinskom sporu i informacijama koje nam pružaju u tom sporu, transakcije prodaje i kupovine) se prikupljaju da bi olakšale obavljanje kupovine i prodaje preko lokacija.

Zapisivanjem i zadržavajući zapise o kupovini i pregledanju korisnika na našoj platformi se ne ograničava na IP adrese, obrasce pregledanja i obrasce ponašanja kupaca. Pored toga, mi prikupljamo statističke informacije o lokacijama i posetiocima na lokacijama koje uključuju, ali ne ograničavajući se na, IP adrese, softver pregledača, operativne sisteme, atribute softvera i hardvera, prikazane stranice, broj sesija i jedinstvene posetioce.

Kada posetioci ostave komentare na lokaciji prikupljamo podatke prikazane u obrascu "Komentari", kao i IP adresu gosta i korisničkog agenta pregledača da bi pomogli u otkrivanju bezvredne pošte. U gravatar usluzi možete obezbediti anonimni znak koji je kreirana iz vaše e-adrese (koji se naziva i hash). Pravila o privatnosti za gravatara su dostupna ovde: https://automattic.com/Privacy/. Nakon odobravanja komentara, slika profila će biti vidljiva javnosti u kontekstu komentara.

Ako otpremate slike na Veb lokaciju, trebalo bi da izbegnete otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokacijama (EXIF GPS). Posetioci Veb lokacije mogu da preuzmu i izdvoje sve podatke o lokaciji sa slika na Veb lokaciji.

—Korišćenje ličnih podataka

Ako nam obezbedite lične podatke, smatraće se da ste nas ovlastili da prikupljamo, zadržimo i koristimo te lične podatke za verifikaciju identiteta; verifikacija vaše podobnosti za registrovanje kao korisnika lokacija; obradu registracije kao korisnika, pružanjem identificionog ID-a za Veb lokacije i održavanjem i upravljanjem registracijom; pružanje usluga korisničkog servisa i odgovaranje na upite, povratne informacije, tvrdnje ili nesuglasice; obavljanje istraživanja ili statističkih analiza radi poboljšanja sadržaja i rasporeda lokacija, radi poboljšanja ponuda proizvoda i usluga i za marketing i promotivne svrhe; ako treba da dobijemo vaš pristanak u takvom obliku kao što se može zahtevati u skladu sa važećim zakonom, možemo koristiti vaše ime, broj telefona, stambenu adresu, e-adresu, broj faksa i druge podatke za obezbeđivanje obaveštenja, anketa, obaveštenja o proizvodu, komunikacija i drugi marketing materijal koji se odnosi na robu i usluge koje mi nudimo na lokacijama.

—Otkrivanje ličnih podataka

Slažete se da možemo da otkrijemo i prebacimo vaše lične podatke na dobavljače usluga koje angažujemo mi i/ili druga povezana preduzeća kako bi nam pomogli u pružanju usluga ka Vama. Ovi dobavljači usluga su nam pod službom poverljivosti i dozvoljeno im je samo da koriste vaše lične podatke u vezi sa nama, a ne iz sopstvenih razloga. Kada je potrebno, takođe možemo da otkrijemo i prenesemo vaše lične podatke našim profesionalnim savetnicima, kriminalističkim agencijama, osiguranjima, vlastima i regulatorima i drugim organizacijama u neke svrhe u skladu sa zakonom.

Sve dobrovoljno date informacije mogu da budu javno dostupne na lokacijama i samim tim može im pristupiti bilo koji korisnik interneta. Svaki dobrovoljni podatak koji nam saopštite postaje javna informacija i vi se odričete svih vlasničkih prava (uključujući, ali ne ograničavajući se na prava poverljivosti i autorskih prava) u takvim informacijama. Trebalo bi da budete oprezni kada odlučite da dodate ili date lične ili privatne informacije u dobrovoljne informacije koje nam prosledite. Informacije o vašem nalogu možemo deliti sa bankama ili dobavljačima da bismo omogućili dovršenja vaših transakcija na lokacijama. Iako smo mi u toku i u vezi sa tehnologijom i internom procedurom da bi informacije o vašem korisničkom nalogu i drugi lični podaci bili bezbedni od uljeza, ne postoji garancija da takva tehnologija ili procedure mogu eliminisati sve rizike od krađe, gubitka ili zloupotrebe. Možemo da pružimo statističke informacije trećim licima, ali kada to uradimo, mi ne pružamo lične informacije bez vaše dozvole.

Uspostavili smo odnose sa drugim internet stranama da vam ponudimo korist od proizvoda i usluga koje ne nudimo. Pružamo vam pristup ovim drugim strankama i njihovim Veb lokacijama pomoću hiperveza ka ovim lokacijama sa lokacija ili preko ponude "kobrendiranih" lokacija u kojima i mi i druge strane delimo isti uniformisani lokator, ime domena ili stranice unutar imena domena na internetu. U nekim slučajevima će možda biti potrebno da prosledite lične informacije da biste registrovali ili primenili zahteve za proizvode ili usluge koje obezbeđuju treća lica ili partneri. Ova smernica za privatnost se ne primenjuje na ove lokacije nezavisnih proizvođača ili na kobrendirane lokacije. Smernice privatnosti drugih stranaka mogu se razlikovati od naših i mi nemamo kontrolu nad informacijama koje prosledite tim trećim licima. Trebalo bi da pročitate relevantne smernice za privatnost za te lokacije na nezavisnim lokacijama i kobrendirane lokacije pre nego što odgovarate na ponude, proizvode ili usluge koje su reklamirale te stranke.

Prema važećim zakonima, imate pravo na pristup ličnim informacijama koje smo imali i da biste zatražili korekciju informacija. U skladu sa važećim zakonima, zadržamo pravo da vam naplaćujemo razumnu naknadu za obradu bilo kakvog pristupa podacima ili zahteva za ispravku.

—Politika “kolačića”

trznicentar9402.com (“mi”, “BINIS ALPHA”, “Binis”, “Tržni Centar 9402” ili “naš”) koristi kolačiće. Korišćenjem usluge, pristajete na korišćenje kolačića. Smernice za kolačiće objašnjavaju šta su kolačići, kako koristimo kolačiće, kako treća lica sa kojima možemo da budemo partneri mogu da koriste kolačiće na usluzi, vaše izbore u vezi sa kolačićima i više informacija o kolačićima.

Koristimo "kolačiće" da bismo uskladištili određene informacije o vama i pratili vaše posete lokacijama. Nije uobičajeno da Veb lokacije koriste kolačiće za poboljšanje identifikacije svojih korisnika. "Cookie" je mala količina podataka koja se šalje u pregledač i skladišti na čvrstom disku računara. Kolačić se može poslati na čvrsti disk računara samo ako pristupate lokacijama pomoću računara. Ako ne deaktivirate ili izbrišete kolačiće, svaki put kada koristite isti računar za pristup lokacijama, Veb serveri će biti obavešteni o vašoj poseti lokacijama i na kraju možemo imati znanje o vašoj poseti i šablonu vaše upotrebe. Obično koristimo kolačiće da bismo vas identifikovali i omogućili da pristupate informacijama o registraciji ili informacijama o nalogu, tako da ne morate ponovo da ga unosite; prikupimo statističke informacije o korišćenju od strane korisnika; za istraživanje obrazaca posete i pomaže u oglasima na osnovu korisničkih interesa; pomažu našim partnerima da prate posete korisnika na lokacijama i obrađuju naloge; i pratiti napredak i učešće u unapređenjima.

Možete utvrditi da li će i kako biti prihvaćen kolačić konfigurisanjem pregledača koji je instaliran na računaru koji koristite za pristup lokacijama. Ako odaberete, možete da promenite te konfiguracije. Postavljanjem vaših željenih postavki u pregledač, možete prihvatiti sve kolačiće ili možete odabrati da budete obavešteni kada se kolačić pošalje ili možete odabrati da odbijete sve kolačiće. Ako odbijete sve kolačiće ako u pregledaču izaberete funkciju koja onemogućava kolačiće, možda će biti potrebno da često ponovo unosite informacije na lokacije i da određene funkcije lokacija mogu biti nedostupne.

Za registrovane korisnike lokacija, vaše informacije o registraciji i informacije o nalogu mogu se pregledati i uređivati putem vašeg naloga, koji je zaštićen lozinkom. Preporučujemo da nikome ne otkrijete vašu lozinku. Naše osoblje vam nikada neće tražiti lozinku, neće vas bez potrebe telefonski pozivati i neće vam slati bezvrednu e-poštu. Ako računar delite sa drugima, ne bi trebalo da odaberete da sačuvate informacije o prijavljivanju (npr. korisnički ID i lozinka) na tom deljenom računaru. Ne zaboravite da se odjavite sa naloga i zatvorite prozor pregledača kada završite sesiju.

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se odlučiti da sačuvate svoje ime, e-adresu i Veb lokaciju u kolačićima. Ovo je za vašu pogodnost tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Kolačić može potrajati godinu dana. Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci će se trajno zadržati. To je tako da možemo automatski da prepoznamo i odobravamo sve komentare koji se slede, umesto da ih držamo u redosledu moderacije.

Za korisnike koji se registruju na našoj Veb lokaciji, takođe se skladište lične informacije koje oni obezbeđuju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, uređuju ili brišu lične informacije u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori Veb lokacija takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

Ako imate nalog i ako se prijavite na ovu lokaciju, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj Kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo podesiti nekoliko kolačića da biste sačuvali informacije o prijavljivanju i izbore za prikaz ekrana. Prijavljivanje kolačića traju nekoliko dana i kolačići opcije na ekranu traju godinu dana. Ako izaberete "Zapamti me", vaša prijava će biti trajanja određeni period. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Članci na ovoj lokaciji mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih Veb lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu Veb lokaciju.

Ove Veb lokacije mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugradi dodatno praćenje nezavisnih proizvođača i nadgledaju vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i koji su prijavljeni na taj Sajt.

Ako uređujete ili objavite članak, u pregledaču će biti sačuvan dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na identifikator pošte članka koji ste upravo uredili. Ističe posle jednog dana.

Samo bez prenosa podataka preko Interneta ili bilo koje bežične mreže može se garantovati da će vaši podaci biti savršeno bezbedni. Kao rezultat toga, dok mi pokušamo da zaštitimo informacije koje imamo za vas, ne možemo da garantujemo bezbednost bilo kakvih informacija koje nam prenesete i to radite na sopstveni rizik.

Sve promene Politike privatnosti menjamo isključivo mi i niko drugi u naše ime. Sve promene se objavljuju na našim veb lokacijama. Kada se objave na lokacijama, nove smernice za privatnost su odmah efektivne. Slažete se da sve informacije koje imamo o vama (kao što je opisano u ovoj politici privatnosti i da li su prikupljene pre ili nakon što su nove smernice privatnosti postale efektivne) biće upravljane najnovijom verzijom Politike privatnosti.

—Šta su kolačići

Kolačići su mali delovi teksta koje vaš Veb pregledač šalje Veb lokaciji koju posećujete. Datoteka kolačića se skladišti u Veb pregledaču i omogućava usluzi ili nezavisnom korisniku da vas prepozna i da vam sledeća poseta bude lakša i da vam usluga bude korisnija. Kolačići mogu biti "postojani" ili "sesija" Kolačići.

—Kako trznicentar9402.com koristi kolačiće

Kada koristite uslugu i pristupate njoj, možemo da postavimo više datoteka kolačića u Veb pregledaču. Kolačiće koristimo u sledeće svrhe: da bi smo omogućili određene funkcije usluge, obezbedili analizu, za skladištenje vaših poželjnih postavki, da bi smo omogućili isporuku reklama, uključujući ponašanje reklama. Mi koristimo i sesije i postojane kolačiće na usluzi i koristimo različite tipove kolačića za pokretanje usluge kao što su suštinski kolačići. Možemo da koristimo suštinske kolačiće da bismo potvrdili autentičnost korisnika i sprečili lažno korišćenje korisničkih naloga. Takođe, možemo da koristimo različite kolačiće nezavisnih proizvođača za izveštavanje o statistici korišćenja usluge, dostavljam reklame i usluge, itd.

—Koji je vaš izbor u vezi kolačića

Ako želite da izbrišete kolačiće ili uputite Veb pregledač da izbriše ili odbije kolačiće, posetite stranice pomoći Veb pregledača. Međutim, imajte u vidu da ako izbrišete kolačiće ili odbijete da ih prihvatite, možda nećete moći da koristite sve funkcije koje nudimo, možda nećete moći da skladištite željene opcije, a neke od naših stranica možda neće biti ispravno prikazane.

Ako imate nalog na ovoj lokaciji ili imate ostavljenih komentara, možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni da zadržamo za administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

—Gde možete pronaći više informacija o kolačićima

Možete saznati više o kolačićima i sledećim Veb lokacijama nezavisnih proizvođača:

Mrežna reklamna inicijativa: https://www.netvorkadvertising.org/

  •  

Tip kolačića

Svrha

Suštinska operativna

Ovi kolačići su neophodni da bi nam dozvolili da operišemo uslugu kao što ste zahtevali. Na primer, omogućavaju nam da prepoznamo koji tip pretplatnika ste, a zatim u skladu sa uslugama pružamo te usluge.

Performanse/Analitika

Ove kolačiće koristimo za analizu načina pristupa servisu, korišćenja ili izvršavanja. Ove informacije koristimo za održavanje, rad i konstantno poboljšanje usluge. Takođe, možemo da dobijemo informacije iz naših novosti o e-pošti, da bismo saznali da li ste vi otvorili ili prosledili bilten ili kliknuli na neki od sadržaja. Ova informacija nam govori o efektivnosti našeg biltena i pomaže nam da obezbedimo informacije koje su vam interesantne.

Funkcionalna

Ovi kolačići nam dozvollavaju da operišemo određene funkcije usluge u skladu sa izborima koje pravite. Ovi kolačići znače da kada nastavite da koristite ili se vratite na uslugu, možemo da vam obezbedimo naše usluge kao što ste tražili da budu obezbeđeni, kao što je poznavanje korisničkog imena, sećajući se kako ste prilagodili naše usluge (na primer podsećajući vas na muziku u kojoj uživate).

Ciljanje/reklamiranje

Koristimo ove kolačiće da vam služimo reklame koje mogu biti relevantne za vas i vaše interese. Informacije mogu da se koriste i u cilju učestalosti i da nam pomognu da regulišemo reklame koje primate i izmerimo njihovu efikasnost.

Treća strana

Našim poslovnim partnerima možemo dozvoliti da koriste kolačiće u usluzi u iste svrhe identifikovanih iznad. Takođe možemo da koristimo dobavljače usluga koji rade u našem interesu da bismo koristili kolačiće u svrhe identifikovanim iznad.

Oglasi

Mi radimo sa Veb izdavačima, reklamnim mrežama i dobavljačima usluga da isporuče reklame na drugim Veb lokacijama. Kolačići se mogu koristiti za služenje oglasa koji mogu biti važni za vas i vaše interese na drugim Veb lokacijama i da biste regulisali reklame koje primate i izmerili njihovu efikasnost.