Dobrodošli na internet prodavnicu trznicentar9402.com koja je za Vas otvorena non-stop 24/7

Internet prodavnica trznicentar9402.com  prezentuje proizvode iz oblasti poslastičarstva.

Krenuli smo sa izradom jestivih slika za torte i sličica za medenjake, mafine, lizalice, keksiće, popse. Prvenstveno želimo da pomognemo u dekoraciji torti i slatkiša sa jestivim slikama urađenim po Vašoj želji i za Vaše potrebe.

Želimo takođe da pokažemo rad naših saradnika na dekorisanju torti, izradi medenjaka, lizalica, mafina, keksića. Njihov rad, trud, talenat i volju.

Dopunjavamo našu ponudu jestivim figuricama i ne jestivim dkoracijama za torte, alatima za dekoraciju torti, a uvodimo i svate i video prezentacije uskoro. Planiramo da ponudimo široku paletu ne samo proizvoda za poslastičarstvo već i da podelimo male tajne velikih dekoratera i poslastičara. Ovo je samo početak.

Ukoliko želite da znate više o nama, kliknite na ovaj link.

Želimo vam da uživate u našoj ponudi.

centar

Vaš trznicentar9402.com

Po izuzetno povoljnim cenama i uslovima možete:

  • odabrati i kupiti jestivu sliku za tortu iz naše ponude ili naručiti Vašu jestivu sliku za tortu (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • odabrati i kupiti jestive sličice za medenjake, lizalice, mafine, keksiće iz naše ponude ili naručiti Vaše jestive sličice (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • pogledati Foto Prezentacije naših saradnika i njihove dekoracije i radove i dobiti kontakt informacije o poslastičaru čiji Vas rad zanima (uskoro)
  • kupiti jestive i ne jestive Figurice i Dekoracije (uskoro)
  • kupiti alat za torte, medenjake, lizalice, mafine, keksiće (uskoro)
  • poručiti sve što Vam je neophodno za torte (uskoro)

Uživajte! To Vam želi Vaš trznicentar9402.com