Dobrodošli na trznicentar9402.com

Izrada i prezentacija predmeta za dekoracije.

Krenuli smo sa izradom jestivih slika za torte i sličica za medenjake, mafine, lizalice, keksiće, popse. Prvenstveno želimo da pomognemo u dekoraciji torti i slatkiša sa jestivim slikama urađenim po Vašoj želji i za Vaše potrebe.

Želimo takođe da pokažemo rad naših saradnika na dekorisanju torti, izradi medenjaka, lizalica, mafina, keksića. Njihov rad, trud, talenat i volju.

Dopunjavamo našu ponudu toperima za torte, omotačima za kapkejkove štampanim po Vašoj želji, jestivim figuricama i drugim dekoracijama za torte, alatima za dekoraciju torti, savetima i video prezentacijama. Planiramo da ponudimo široku paletu ne samo proizvoda za poslastičarstvo već i da podelimo male tajne velikih dekoratera i poslastičara.

Želimo vam da uživate u našoj ponudi.

centar

Po izuzetno povoljnim uslovima možete odabrati i naručiti izradu:

  • jestivih slika za torte iz naše ponude ili poslati Vašu sliku daa je uradimo (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • jestivih sličica za medenjake, lizalice, mafine, keksiće iz naše ponude ili naručiti Vaše jestive sličice (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • kapkejk omotača sa Vašim fotografijama ili slikama po Vašoj želji ili iz naše ponude
  • topere raznih oblika i veličina 
  • pogledati Foto Prezentacije naših saradnika, njihove dekoracije i radove i dobiti kontakt informacije o poslastičaru čiji Vas rad zanima
  • kupiti jestive i ne jestive Figurice i Dekoracije (uskoro)

Uživajte! To Vam želi Vaš trznicentar9402.com