Dobrodošli na trznicentar9402.com

Prvenstveno želimo da Vam pomognemo u dekoraciji torti, medenjaka, lizalica, mafina, kapkejkova, slatkiša i slatkih stolova sa našom ponudom jestivih slika i sličicama urađenim po Vašoj želji i za Vaše potrebe, nejestivim tekstualnim i printanim toperima, kao i kapkejk omotačima. Radimo sa vrlo kvalitetnim jestivim bojama, punim kolorom, kao i sa vrlo kvalitetnim kartonima za izradu topera i omotača. 

Takođe smo spremni da Vam pomognemo u dizajnu jestivih slika, topera i kapkejk omotača. Na našoj stranici Centar9402 jestive slike, Toperi, Kapkejk omotači možete videti fotografije torti naših saradnika, poslastičara jer želimo i time da Vam pomognemo u odabiru ko će Vam uraditi tortu, a i da pokažemo rad naših saradnika na dekorisanju torti, izradi medenjaka, lizalica, mafina, keksića. Njihov rad, trud, talenat i volju.

Planiramo da ponudimo široku paletu ne samo proizvoda za poslastičarstvo već i da podelimo male tajne velikih dekoratera i poslastičara.

Želimo vam da uživate u našoj ponudi.

centar

Po izuzetno povoljnim uslovima možete odabrati i naručiti izradu:

  • jestivih slika za torte iz naše ponude ili poslati Vašu sliku da je uradimo (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • jestivih sličica za medenjake, lizalice, mafine, keksiće iz naše ponude ili naručiti Vaše jestive sličice (oblik, dimenzija, fotografija, slika po vašem zahtevu)
  • kapkejk omotača sa Vašim fotografijama ili slikama po Vašoj želji ili iz naše ponude
  • topere za torte i kapkejkove raznih oblika i veličina 
  • pogledati Foto Prezentacije naših saradnika, njihove dekoracije i radove i dobiti kontakt informacije o poslastičaru čiji Vas rad zanima

Uživajte! To Vam želi Vaš trznicentar9402.com