Dekorativne slike

Dekorišite i ukrasite Vašu proslavu dekorativnom slikom za tortu, medenjake, slatke stolove. Bilo koji oblik jestive slike kao i bilo koju sliku ili fotografiju možete naručiti. Svih oblika i dimenzija po Vašem zahtevu. Ukoliko ovde niste našli sliku koju tražite, slobodno napišite šta želite.

Slike se rade po porudžbini. Dimenzija (Visina x Širina) mogu biti kombinovane od 20mm x 20mm pa sve do 290mm x 210mm a prečnik od 40mm do 210mm. Prema zadatoj dimenziji je i broj slika na listu. Cene slika i sličica su date po listu. Izrada u roku od 24h. Šaljemo kurirskim službama brze pošte.

Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vaše prilagođene zahteve i dizajn. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su apsolutno besplatne i nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašim prilagođenim slikama, oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (materijal, podlogu, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vašeg dizajna koja je dozvoljena za jednokratnu ličnu upotrebu. Ove digitalne slike nisu licencirani proizvod; sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama.

Ima 584 proizvoda.

Pokazuje 1-24 od 584 stavka(i)

Aktivni filteri