Ostvarite 30% POPUSTA za poručene 3 dekorativne slike! Akcija traje do 30. Aprila.
- Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000 din. - Minimalna porudžbina je 700 din. - Plaćanje je unapred.

 POSTANITE VERIFIKOVANI KUPAC
 nakon tri porudžbine plaćene unapred.
VERIFIKOVANI KUPCI PLAĆAJU POUZEĆEM!

Patrolne šape set N68
search
  • Patrolne šape set N68
  • Patrolne šape set N68
  • Patrolne šape set N68
  • Patrolne šape set N68
  • Patrolne šape set N68

Set 9+1+1 topera na temu Patrolne šape po porudžbini, N68

1.000 RSD
PDV uklj. Izrada i predaja kurirskoj službi u roku od 1-2 radna dana

Set od 9+1+1 printanih nejestivih topera na temu Patrolne šape. Rade se po porudžbini. Likovi kuca i dečaka su 80mm, znak je širine 80mm, toranj je 150mm, grupni je 150mm. Toperi po porudžbini sa poslatim slikama od naručioca. Isporuka Postexpres ili druga kurirska služba. Izrada u roku od 48h. Za dodatna pitanja slobodno nam pišite.

Količina
Raspoloživo

redeem
Kupovinog ovog proizvoda možete sakupiti do 10 nagradnih bodova . Vaša korpa će sadržati 10 bodova koji mogu biti konvertovani u vaučer za popust u narednih 30 dana u iznosu od 100 RSD .


Set od 9+1+1 printanih nejestivih topera na temu Patrolne šape. Rade se po porudžbini. Likovi kuca i dečaka su 80mm, znak je širine 80mm, toranj je 150mm, grupni je 150mm. Toperi po porudžbini sa poslatim slikama od naručioca. Isporuka Postexpres ili druga kurirska služba. Izrada u roku od 48h. Za dodatna pitanja slobodno nam pišite.

Mogu postojati male razlike u boji urađene slike u odnosu na prikaz slike zbog razlike i kvaliteta Vašeg monitora. Cene svih proizvoda su prikazane u RSD bez troškova dostave. Troškovi isporuke su prikazani na stranici čekiranja plaćanja. Ukoliko slika nije namenski rađena, kupac ima pravo na jednostrani otkaz ugovora o kupovini, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i na osnovu Zakona o trgovini i tom prilikom troškovi povraćaja sredstava i robe padaju na teret potrošača. Ukoliko je slika namenski rađena/dorađena na bilo koji način, kupac nema pravo povraćaja proizvoda. Detalji su dati u linku koji se nalazi u podnožju svake stranice veb sajta. Za sva dodatna pitanja i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme. Link Kontakt forme se nalazi u gornjem levom uglu stranica.

Patrolne šape set N68
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Verifikovano

Najbolji toperi

Daleko bolji i kvalitetniji toperi nego što sam kupovala u drugim radnjama. Svaka čast. Zadržite takav kvalitet. Sve preporuke.

Verifikovano

Fenomenalno

Brzo stiglo, za dva dana. Sve pohvale za kvalitet i isporuku.

Verifikovano

Preporuke

Set odličan, toperi kvalitetni, jake boje, sjajan karton. Pohvala za kvalitet i preporuka.

  • Politika bezbednosti - Svi vaši podaci su zaštićeni. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/5-secure-payment Politika bezbednosti - Svi vaši podaci su zaštićeni. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/5-secure-payment
  • Politika Isporuke - Pošiljke se generalno otpremaju u roku od 1-3 radna dana od prijema plaćanja i isporučuju se većinom preko Postexpress-a sa kodom isporuke za praćenje. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/1-delivery Politika Isporuke - Pošiljke se generalno otpremaju u roku od 1-3 radna dana od prijema plaćanja i isporučuju se većinom preko Postexpress-a sa kodom isporuke za praćenje. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/1-delivery
  • Politika Povraćaja - Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kao i našim Pravilima i Uslovima korišćenja, možete izvršiti zamenu ili povraćaj određenih proizvoda. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/2-legal-notice Politika Povraćaja - Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kao i našim Pravilima i Uslovima korišćenja, možete izvršiti zamenu ili povraćaj određenih proizvoda. Više o tome na https://trznicentar9402.com/content/2-legal-notice