Početak

Izrada jestivih slika, kapkejk omotača, topera. Jestive slike za torte, medenjake, lizalice, mafine, kapkejkove. Unikatni dekorativni i printani kapkej omotači po porudžbini. Toperi za dekoracije, rođendane i proslave.

Podkategorije

 • Dekorativne slike

  Dekorišite i ukrasite Vašu proslavu dekorativnom slikom za tortu, medenjake, slatke stolove. Bilo koji oblik jestive slike kao i bilo koju sliku ili fotografiju možete naručiti. Svih oblika i dimenzija po Vašem zahtevu. Ukoliko ovde niste našli sliku koju tražite, slobodno napišite šta želite.

  Slike se rade po porudžbini. Dimenzija (Visina x Širina) mogu biti kombinovane od 20mm x 20mm pa sve do 290mm x 210mm a prečnik od 40mm do 210mm. Prema zadatoj dimenziji je i broj slika na listu. Cene slika i sličica su date po listu. Izrada u roku od 24h. Šaljemo kurirskim službama brze pošte.

  Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vaše prilagođene zahteve i dizajn.

 • Dekoracije od Eva pene

  Dekorativni proizvodi od Eva pene ili u kombinacijama eva pena i karton ili eva pena i akril. Privesci, toperi, dekorativni i poslovni podmetači. U ponudi trenutno imamo boje: plava, žuta, crvena, roze, zelena. Debljina 2mm i 10mm. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

 • Popularni proizvodi

  Printani i tekstualni nesejstivi toperi, omotači za kapkejk korpice, slike za dekoraciju slatkih stolova, rođendana i proslava. Izrada po porudžbini sa poslatim slikama od poručilaca. Istaknute cene su naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog zahteva dizajna. Ne prodajemo slike u digitalnom obliku. Sve karakterne slike u digitalnom obliku korišćene u prilagođenom dizajnu su apsolutno besplatne i nisu predmet prodaje. Ne tvrdimo vlasništvo nad likovima ili slikama koje se koriste u vašim prilagođenom dizajnu i zahtevu, oni pripadaju njihovim vlasnicima autorskih prava i distribuiraju ih samo ovlašćeni dileri. Ove slike su dozvoljene za jednokratnu ličnu upotrebu prema doktrini prodaje. Ne mogu da se preprodaju iz bilo kog razloga. Imajte na umu da plaćate naše usluge, materijal (materijal, podlogu, boju, pakovanje) i vreme provedeno u projektovanju vašeg zahteva. Ove digitalne slike nisu licencirani proizvod; sve slike karaktera su besplatne i ne prodaju se. Ne prodajemo ili tvrdimo vlasništvo nad grafičkim likom, grafikom, slikama.

 • Dekoracije od Akrila

  Dekorativni proizvodi od Akrila. Akrilni toperi, privesci, prstenovi za salvete za sve prilike. Za dekoraciju slatkih stolova, torti, kapkejkova, medenjaka. Specijalne pozivnice za rođendane i druge proslave. Rade se na najkvalitetnijim akrilima poreklom iz EU, Engleske i USA. U ponudi imamo boje: crna, srebrna, staro zlato, srebrno ogledalo, zlatno ogledalo, bezbojan, bojeni akril, akril sa šljokicama. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite.

 • Dekoracije od kartona

  Poručite ukrasne i dekorative printane i tekstualne nejestive topere, stikere i kapkejk omotače, dizajnirane i napravljene  po porudžbini od najkvalitetnijih kartona. Ukoliko ovde niste našli ono što tražite, ili imate Vašu zamisao, slobodno napišite šta želite. Istaknuta cena je naknada za vreme, napor i potrošni materijal koji se koriste za kreiranje vašeg prilagođenog dizajna. 

Ima 895 proizvoda.

Pokazuje 1-36 od 895 stavka(i)

Aktivni filteri